Desactivar les previsualitzacions per defecte a Mail

La situació

Hola món! Els screencast o videotutorials són un tema que hem torna i torna al meu cap. Hem semblen una manera més que òptima d’explicar com realitzar tasques amb l’ordinador.

Aquest últim parell de mesos estic molt actiu fent hores de formació i hem trobo que molts petits dubtes que es repeteixen més que l’all i oli.  A part, fa uns dies vaig llegir un tutorial molt interessant sobre com crear microtutorials en format GIF, un format que sembla torna a estar de moda per internet. Així que he decidit posar en pràctica les recomanacions de l’article i provar de crear un microtutorial en aquest format.

El tutorial és molt senzill i bàsicament mostra com entrar una comanda de terminal que ens permetrà desactivar les previsualitzacions al adjuntar un arxiu. Una tasca no especialment complicada si ja t’hi has barallat més d’una vegada però que pot ser desconcertant per a persones que no estàn acostumades a treballar amb línia de comandes.

El procés

El resultat

A l’imatges que ens acompanyen podem veure el resultat d’adjuntar un arxiu (en aquest cas una imatge) avanç i després d’aplicar la comanda. S’aconsegueix el mateix efecte amb adjunts tipus imatge, pdf, documents de microsoft i en general tots aquells documents que es puguin previsualitzar amb vista ràpida de OS X.

 

Captura de pantalla de l'avanç i el després de la comanda

 S’ha de continuar intentant

I ara pensareu, però si ens has penjat un vídeo de YouTube en comptes del GIF que havies promès! Si, si ho sé. Al crear els documents GIF m’he volgut passar de llest amb la resolució i no aconseguia un document amb la mida suficientment petita. Una mica de paciència que en vindràn més.

La pregunta que hem vé al cap amb aquest petit truc és, tant i tant molesta és la previsualització dels documents que volem enviar que realment sigui necessari desactivar-la per complet? A mí personalment no hem molesta però si es veritat que en algunes ocasions o bé en algun cas d’ús molt concret pot arribar a molestar.

 

Anuncis

Autor: Miquel Despuig

Engineering Student, and a passionate of CMS's web development, design, and anything related to...

Vols deixar un comentari?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s